Gledališka produkcija

 

Moje pesmi moje sanje

Po scenariju za razvpiti muzikal The Sound of Music (Moje pesmi moje sanje), ki je s svojimi evergreeni postal že filmska klasika, smo po duhovito izvirnem in pogovorno obarvanem prevodu Andreja Rozmana - Roze v Sloveniji prvič uprizorili istoimenski gledališki muzikal. Razlog za njegovo uprizoritev ne tiči le v šarmu in vnovični popularnosti tega žanra, ampak se "skriva" predvsem v tematiki, ki jo scenarij filma Moje pesmi moje sanje ob melodramatskih tonih "opeva".

  

Ljubim te - spremeni se!

Ljubim te - spremeni se! je komični muzikal o ljudeh, ki skušajo vzpostaviti in ohraniti stik. Ta izjemno zabaven gledališki kolaž nam govori o nam dobro znanih dogodkih in odzivanjih nanje. Nekatere situacije smo namreč preigrali sami, druge so se zgodile našim najbližjim, a smo v njih prav tako sodelovali vsaj kot opazovalci in ocenjevalci. Igra je zabavna, ker nas opozarja, da skušamo kar naprej spreminjati (in popravljati) druge, v resnici pa ljubimo njihovo drugačnost.

  

Moped show v živo

Nostalgija se vrača. Legendarni Moped show v živo z gosti in nepogrešljivimi vici, štosi, glasbenimi vložki... Legendarni Tone Fornezzi Tof bo znova poskrbel za večer poln smeha, družbo na odru pa mu bodo delali še nepogrešljiva Simona H2O, Roman Končar in glasbenik Miran Juvan. Če dodamo še koreografinjo Mojco Horvat, kostumografinjo Meto Sever in scenografinjo Greto Godnič in še nekaj nenadomestljivih gledaliških sodelavcev, potem je kot na dlani, da bo Moped show v živo predstava brez konkurence.

  

Mamma Mia!

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70-ih in drugega iz 90-ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

 

Romantično zgodbo, polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića na odru izvaja 41-članska zasedba: Simona Vodopivec Franko, Lina Rahne/Veronika Kozamernik, Alenka Godec, Damjana Golavšek, Uroš Smolej/Jure Sešek, Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik, Marjan Bunič, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi.

 

 

Glasbena produkcija

 

Link.Art

Če "link" je zveza, "sin" pa greh,

so kakor angelčki, ki jih ne moti smeh,

saj komur poje duša, dela art

in ko zagode, je nebeški bard.

 

(Milan Dekleva)

  

Usoda ženskega rodu, Simona Vodopivec Franko

Vabim te

na en lep izlet

izlet kamor uhaja pogled

en dolg in krasen izlet

ki se lahko zavleče v nedogled...

  

Izobraževanje

 

Musike

Osnovni namen je posredovanje znanja in izkušenj učencem ne glede na njihovo starost in prilagoditev učnega programa posameznikovim sposobnostim in delno tudi željam.

 

 

Vodenje kulturnih prireditev

 

pixel

Kontakt

PROSPOT d.o.o.

Langusova 22

SI-4240 Radovljica

 

T: +386 4 530 50 72

F:  +386 4 530 50 71

M: +386 41 88 66 66

E: info@prospot.si